Herkent u volgende symptomen in jouw bedrijf?

  • Grote pieken in de werklast
  • Geen tijd voor belangrijke dingen, enkel nog voor dringende
  • Interne spanningen
  • Een beklemmend gevoel van onmacht
  • Grote foutenlast en ziekteverzuim…

Bij economische onzekerheid staat de boog van het team vaak meer en langer gespannen dan goed is. De aanvankelijk positieve spanning slaat om in negatieve.

Jouw teamleden kunnen zich niet meer focussen op het eigen werk, klanten worden ontevreden, administratie blijft liggen en het wordt alweer weekend- en avondwerk….De werk-privébalans gaat langdurig uit evenwicht en jouw gemotiveerde medewerker haakt uiteindelijk af…  Dit kan voorkomen worden!

Grijp nu in!

Doe een beroep op het professionele en ervaren Filad-team dat, al vanaf enkele uren in de maand, in de bres springt om jou op een flexibele manier te helpen bij jouw commerciële administratie en activiteiten. De taken zijn zeer ruim en gaan van algemene klantenadministratie tot internal sales ondersteuning, telefonisch en ‘social media’-onthaal, offerteopvolging, prospectie, … Kortom alle commerciële en administratieve binnendienst takenGeen lange termijn verplichtingen, maar wel een vast reserveteam dat voor jou klaar staat wanneer het hart van jouw bedrijf het even moeilijk heeft.

Voor een preventief onderhoud kan je bij Dirk terecht. Jouw bedrijfshart zal weer soepel kloppen en dat voelen jouw klanten meteen!