Dirk Onderdonck

Organiseren en optimaliseren zijn mijn dada's. Trotse vader van twee zonen en sinds kort ook opa. Veel interesse in design, architectuur, fotografie, mensen begrijpen, culinaire ontdekkingen en sociaal engagement. Ze dragen actief bij tot mijn work-life balance. Samen met Gerda geef ik leiding aan het Filad-team. 

Gerda Onderdonck

Hier ben ik! Ik heb hobby’s zoals iedereen, maar van de belangrijkste heb ik mijn job gemaakt: mensen te woord staan en vooral helpen! Zorgen dat de klanten van onze klanten na het gesprek een goed gevoel hebben, is en blijft een weerkerende uitdaging waar ik elke dag opnieuw voor ga!

Mehdi FAHID

Ik ben van nature een opgewekt persoon. De oorzaak? Enerzijds persoonlijk: gelukkig gehuwd en vader van een flinke zoon en twee dochters. Maar ook professioneel! Filad hecht veel belang aan de persoonlijke touch en dat laat mij toe om kwalitatief werk te leveren. 

James Brown

Zoals je merkt ben ik niet bruin, maar zwart en ook niet zwart, maar blank. Deejaying, tennis, zwemmen en mijn twee tieners geven me de energie om in een collegiale werksfeer voor mijn klanten de vooropgestelde prospectie resultaten te behalen (en liefst meer). Sinds 2009 ontdek ik dagelijks de meest diverse bedrijven en sectoren.

Karin Raes

In 2010 heb ik het inbound team bij Filad vervoegd. Met wat leuke achtergrondmuziek sta ik de klanten graag met een luisterend oor en met raad en daad te woord. In mijn vrije tijd help ik actief mee op onze buurtfeesten en in onze vereniging. Ik geniet ten volle van de mooie dingen van het leven.

Sarah Wante

Ik werk bij Filad sedert 2017. Het onthaal verzorgen voor diverse bedrijven, het is een boeiende uitdaging waarin ik mij volledig kan ontplooien. Ieder gesprek is anders. Dat zorgt voor een grote variatie in mijn werkzaamheden en laat mij toe mijn talen actief te gebruiken. Een vriendelijk woord met de glimlach doet wonderen.