Herkent u volgende symptomen in uw bedrijf?

  • Grote pieken in de werklast
  • Geen tijd voor belangrijke dingen, enkel nog voor dringende
  • Interne spanningen
  • Een beklemmend gevoel van onmacht
  • Grote foutenlast en ziekteverzuim…

Bij economische onzekerheid staat de boog van het team vaak meer en langer gespannen dan goed is. De aanvankelijk positieve spanning slaat om in negatieve.

Uw teamleden kunnen zich niet meer focussen op het eigen werk, klanten worden ontevreden, administratie blijft liggen en het wordt alweer weekend- en avondwerk….De Werk/Privé balans gaat langdurig uit evenwicht en uw gemotiveerde medewerker haakt uiteindelijk af…  Dit kan voorkomen worden.

Grijp nu in !

Doe een beroep op het ervaren Filad-team dat, al vanaf enkele uren in de maand, in de bres springt om u op een flexibele manier te helpen bij uw commerciële administratie en activiteiten. De taken zijn zeer ruim en gaan van algemene klantenadministratie tot internal sales ondersteuning, telefonisch en “social media”-onthaal, offerteopvolging, prospectie, …kortom alle commerciële en administratieve binnendienst taken.

Geen lange termijn verplichtingen. Maar wel een vast reserveteam dat voor u klaar staat wanneer het hart van uw bedrijf het even moeilijk heeft.

Voor een preventief onderhoud kan je bij Dirk terecht
Uw bedrijfshart zal weer soepel kloppen en dat voelen uw klanten meteen!